Velg naturlig og økologisk også i dusjen

Fakta om, 01 Mar 2016: Jãsön med økologisk aloe vera har lenge vært kjent som en lindrende fuktighetsbombe for solbrent hud. Stadig flere sverger nå også til aloe vera i andre velværeprodukter, og dusjsåpe er intet unntak. Så hvilken såpe skal du velge neste gang flasken i dusjen er tom?

Begynn å lese

Økologisk aloe vera og ingredienser som er gode for huden

Vi har alle et naturlig fettlag i huden som skal beskytte og holde huden frisk. Fjerner du dette fettlaget hver gang du vasker kroppen med såpe, blir huden fort irritert og tørr.

Både vann og såpe tørker ut huden, men velger du en mild dusjsåpe uten fettfjernende sulfater, som i tillegg inneholder naturlig fuktighetsgivende oljer og planteekstrakter og økologisk aloe vera, vil du ha et godt utgangspunkt når vinterkroppen skal ut i solen.

Mild sjampo som inneholder aloe vera, spirulina og kjerringrokk og jojobafröolja og vitamin E

Naturlige ingredienser er gode ingredienser

Jãsön Aloe Vera Dusjsåpe er en skånsom såpe med økologisk aloe vera og ingredienser som er gode for huden. Med aloe vera, solsikkeolje, E-vitamin og Pro-vitamin B5 er den både fuktighetsgivende og næringsrik.

Flasken inneholder 890 ml – den er drøy i bruk og kan brukes av hel familien.

Jãsön økologisk Aloe Vera – serien dekker hele ditt hudpleiebehov

 

Aloe Vera Produkter fra Jason gir huden ekstra fuktighet og næring.

I produktserien til Jãsön finner du gode og naturlige produkter for hud og hår. Jāsön var en av de første produsentene av hudpleieprodukter på det amerikanske markedet som begynte å tilby naturlige produkter. I mer enn 50 år har jāsön levert naturlige og sunne hudpleieprodukter. Det benyttes kun sertifisert økologisk aloe vera i Jāsön. Produktene er 100% vegetabilske – de er fri for animalske ingredienser, mineraloljer, kunstige fargestoffer og parabener. Produktene fra Jāsön er ikke er testet på dyr. Emballasjen er laget av resirkulert materiale.

Les mer om produktene her.