nbg®24:7™

nbg®24:7™

I noen perioder blir immunsystemet ditt utsatt for store prøvelser. Å sørge for et godt daglig vedlikehold av immunsystemet – det er den beste investeringen du kan gjøre for en langsiktig god helse. nbg®24:7™ er et kosttilskudd basert på det patenterte Norsk betaglukan (NBG®) og vitamin C. Innholdet av vitamin C kan bidra til å opprettholde en normal funksjon av immunsystemet.

Norske forskere har vært pionerer innen utviklingen av betaglukan
Norsk betaglukan er et resultat av over 30 års forskning. Det patenterte Norsk betaglukan (NBG®) er et resultat av arbeid som ble startet i Tromsø på 1980-tallet av professor Jan Raa og professor Rolf Seljevelid. Betaglukanet i nbg® 24:7™ er isolert fra gjærcellen Saccharomyces cerevisiae, eller bakegjær på godt norsk.

Forskning hos Biotec Pharmacon ASA har vist at betaglukan isolert fra nettopp bakegjør gir den mest effektive betaglukan. Biotec Pharmacon ASA sin produksjonsprosess av NBG® utvinner et høyrenset betaglukanprodukt, i produksjonsprosessen fjernes også alle rester etter gjærkomponenter fra produktet. Det pågår kontinuerlig forskning på betaglukan, innen medisinsk bruk, til bruk som kosttilskudd og innen kosmetikk og hudpleie. nbg®24:7™– et kosttilskudd med Norsk betaglukan (NBG®) og vitamin C
I noen perioder blir immunsystemet ditt utsatt for store prøvelser. Å sørge for et godt daglig vedlikehold av immunsystemet – det er den beste investeringen du kan gjøre for en langsiktig god helse.

nbg® 24:7™ er et veldokumentert kosttilskudd. Innholdet av vitamin C kan bidra til å opprettholde en normal funksjon i immunsystemet.

nbg® 24:7™ er et sikkert og trygt kosttilskudd som kan brukes daglig. Det kan brukes av alle, også personer med gjærallergi (de komponenter i gjærcelleveggen fra som kan fremkalle allergi er fjernet i renseprosessen).

nbg® 24:7™ – er tilsatt vitamin C som bidrar til en normal funksjon i immunsystemet
• Vitamin C bidrar til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjon under og etter intensiv fysisk trening.
• Vitamin C bidrar til en normal energiomsetning.
• Vitamin C bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress.
• Vitamin C bidrar til å minske tretthet og utmattelse. Anbefalt døgndose: 1-2 kapsler daglig sammen med mat.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Selges som 60 og 120 kapsler