Jason

Jason

Jason tar hudpleie på alvor.

Jason var en av de første produsentene av hudpleieprodukter i det amerikanske markedet som begynte å produsere naturprodukter. Allerede for 50 år siden leverte Jason natur hudpleieprodukter. Jason produktene inneholder verken mineraloljer eller animalske ingredienser. De er uten alkohol, fargestoffer og parabener. Pakningene er produsert av resirkulert materiale.

Jason Aloe Vera – for vår, sommer, høst og vinter.

Vær, vind og sol og tørr inneluft tørker ut huden. Med Aloe Vera produkter fra Jason, får huden ekstra fuktighet og næring. Sortimentet dekker alle dine behov av hudpleie. Alle produkter i Jason serien inneholder økologisk dyrket Aloe Vera av høy kvalitet. Aloe Vera er kjent for sine velgjørende og fuktighetsgivende egenskaper for huden. Jason Aloe Vera produkter er velgjørende for tørr hud.

Inneholder økologisk dyrket Aloe Vera

Jason anvender Aloe Vera, som dyrkes økologisk – planten er 3 -5 år når den kuttes. Bladene vaskes og steriliseres før bladene kuttes og gelen utvinnes gjennom kaldpressing. Aloe Vera gelen gjennomgår flere tester i laboratoriet før den er godkjent og sertifisert. Bl.a. i forhold til farge, viskositet og pH-verdi.

For å lese mer om produktene i Jason serien, klikk her.