IronVITAL®

IronVITAL®

IronVITAL®

Mange av oss kommer i løpet av livet til å trenge jerntilskudd, særlig kvinner under menstruasjon og gravide kvinner. I blant kan kroppen ha behov for mer jern, f.eks. for de som trener hardt, spiser ensidig kost, alternativt en vegetarianer som ikke spiser kjøtt eller fisk, eller for den som har glutenallergi. Oppsummert, mange kan ha behov for tilskudd av jern i løpet av livet. Kosttilskuddet bør ikke anvendes som erstatning for et varierende kosthold og sunn livsstil. IronVITAL® er et flytende jerntiskudd utviklet av rødbete. Den har en mild og god smak.

Produket inneholder vitamin C, som forbedrer jernopptaket og niacin(vitamin B3) som bidrar til å minske tretthet og utmatting. Jern bidrar til normal forbrenning og til at  immunforsvaret fungerer normalt. I tillegg er jern nødvendig for normal dannelse av røde blodceller og hemoglobin. 4,5 – 6 liter blod pumpes kontinuerlig gjennom dine blodårer. De røde blodlegemene har en viktig funksjon. De transporterer oksygen til alle kroppens deler. For å opprettholde oksygentilførselen er blodet avhengig av jern, en komponent i de røde blodlegemene.

IronVITAL® bidrar til et daglig tilskudd av jern og inneholder jern i todelt form (jern-II-glukonat). Dette absorberes lett av kroppen, spesielt etter som den er i kombinasjon med vitamin C. IronVITAL® er uten konverseringsmiddel og alkohol. Selv du som har laktose- eller glutenallergi, kan ta IronVITAL®. Iron Vital er utviklet av det tyske foretaget Hübner som ble grunnlagt i 1936. De er virksomme i dag innenfor produktkategoriene legemiddel,medisintekniske produkter, kosmetikk og kosttilskudd.

Iron Vital fås i størrelsene 250 ml og 500 ml, samt også som tyggetabletter

For å lese mer om produktene, klikk her.