Eye total®

Eye total®

Synet – din viktigste sans.

De fleste av oss er helt enige i at synet er den viktigste sansen av våre 5 sanser. Med våre øyne får vi jo oppleve en verden fylt av fantastiske former og farger. Øynene og synet skal følge oss gjennom hele livet. Det burde derfor være en selvfølge å gi øynene sine ekstra omtanke og omsorg, ikke minst med tanke på at synet forandres over tid i takt med stigende alder. Og gå på jevnlig synskontroll, bruke solbriller i fint vær og spise næringsrik kost, kan ha stor innvirkning på øynenes helse. For deg som vil vise øynene ekstra omtanke, finnes det nå også et kosttilskuddet Eye Total, som er spesielt utviklet med tanke på øynenes helse og funksjon, både på kort og lang sikt.

Eye Total inneholder den velrennomerte tindvedsoljen SBA24 i kombinasjon med lutein og zeaxantin. Tindvedsoljen er naturlig rik på betakaroten som i kroppen omgjøres til vitamin , som igjen finnes i  vitamin A som igjen bidrar til et normalt syn og normale slimhinner, som har stor betydning for øynenes helse og funksjon. Normale slemhinner har en smørende og fuktighetsgivende funksjon som beskytter øynene.

Vitamin A bidrar i synsprosessen og inngår i synspigmentet som absorberer lyset og sørger for at signal sendes til synssenteret i hjernen.Dessuten er hornhinnen i øyet avhengig av at vitamin A finnes i tårvæsken. Når man blunker skylles tårevæsken over øyet og fungerer som smøremiddel og holder hornhinnen fri fra støv og andre partikler som finnes i luften.Tårevæsken beskytter også hornhinnen fra uttørking, samt fukter og utligner øyets ytterste  lag av celler, slik at det hornhinnen kan bryte lyset maksimum for best mulig syn.

Klikk her for å lese mer om produktet

pdf

EyeTotal Produktblad

Ladda ner