Eskimo-3

Eskimo-3

Eskimo-3

Forskjellen på olje og olje

Når man snakker om fiskeolje, så snakker man ofte om behovet for et produkt med høyt innhold av de to mest kjente fettsyrene EPA og DHA. Men dette er ikke helt riktig. Fiskeolje inneholder mye mer enn bare EPA og DHA. En konsentrert fiskeolje kan ha høyere innhold av omega-3, men i denne prosessen går essensielle fettsyrer , antioksidanter og spormineraler tapt . For å skape en høykonsentrert fiskeolje, må fettsyrene brytes ned i sine bestanddeler og deretter ved hjelp av en kjemisk prosess, konsentreres og bygges opp igjen. Prosessen forandrer oljens sammensetting og mange av de naturlige forekomstene av fettsyrer, minsker eller forsvinner helt. Den endrede strukturen risikerer også å gjøre oljen mer utsatt for å bli harsk

En mindre bearbeidet fiskeolje derimot, inneholder et kompleks av over femti forskjellige fettsyrer på balanserte nivåer i et naturlig samspill

Bidrar til hjertets normale funskjon

Den fordelaktige effekten for å bidra til hjertets normale funksjon, oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA, som finnes i 1 kapsel eller 1 ml Eskimo-3 Pure.

Effektiv og naturlig beskyttelse

Takket være at fiskeoljen i Eskimo-3 Pure fremstilles i en skånsom prosess så har den også, allerede fra begynnelsen, en naturlig stabilitet, som gjør den mindre utsatt for å harskne. Men for å ytterligere beskytte fettsyrekomplekset mot å harskne, inneholder Eskimo-3 Pure, en patentert kombinasjon av E-vitaminer og andre oksidanter (PUFANOX®). Studier fra 2013 av de 10 største fiskeoljene i Sverige, viser at ingen annen olje har en like effektiv beskyttelse som Eskimo-3 Pure.

Veldokumentert

Eskimo-3 Pure har vært dokumentert i 7 doktoravhandlinger, 28 kliniske studier og mer enn 130 vitenskapelige arbeider. Ingen annen fiskeolje på markedet, er i nærheten av å være like godt forsket på og dokumentert.

Sertifisert av Friend of the Sea

Fiskeoljen i Eskimo – 3 Pure er sertifisert av Friend of the Sea. Fisken som er råvaren til Eskimo-3, fiskes utenfor Peru.

For å lese mer om produktene, klikk her.